Vi har kunskap och kompetens inom webbutveckling och design.

Fyriswebb driver ditt projekt framåt.

Om oss

FyrisWebb-teamet består av personer som har erfarenhet inom webbdesign och digital marknadsföring. Vi uppdaterar vår egen kunskap regelbundet och bevakar trender. På våra möten utvecklar vi nya ideér och arbetar med gemensam problemlösning.

FyrisWebb är en del av Initcia som är ett arbetsintegrerande socialt företag beläget i Uppsala. Vårt huvudmål är att hjälpa människor tillbaka in i arbetslivet och samhället genom att erbjuda arbetsträning och praktik. Vi hjälper människor framåt och anpassar arbetsplatsen efter individens behov. Vi har digitala verktyg som du som kund kommer att få ta del av. Till exempel jobbar vi med temabyggaren Divi Builder som du kan använda även efter att vårt uppdrag är utfört.

Vi är en resursorganisation som främjar föreningars intressen och stöttar föreningarnas verksamhet. Vi tror på att ett levande föreningsliv bidrar till mer livskvalitet för Uppsalas invånare. Du själv behöver inte ha resurser, t.ex. en stor budget eller förkunskaper. Vi hjälper dig oavsett dina möjligheter. Genom att du ger oss uppdrag skaffar du arbetsuppgifter åt personer som arbetstränar hos oss. Detta innebär att personer får en mjukstart tillbaka in i arbetslivet.

Vi har valt att använda oss av WordPress då vi anser det vara det bästa alternativet till att skapa en hemsida som är enkel att underhålla och kostnadseffektiv. Vi har även valt att jobba med WordPress- temat Divi och deras intuitiva och versatila sid-byggare Divi Builder. Divi innehåller många olika moduler och fördefinierade layouter som är enkla att installera och förändra. Det finns självklart många andra teman än Divi att välja mellan, med varierande priser inkluderat gratis-teman. Naturligtvis kan vi även jobba utan tema och leverera en unik design från grunden.